top of page

Stafet for livet

I slutningen af august deltog Ringsted Gruppe endnu en gang i Stafet for Livet

i Ringsted.


I mange år har vi deltaget i Stafet for Livet ved at tilbyde aktiviteter for donation er, som at lave snobrød og popcorn, men omkring 2018 besluttede vi også at tilmelde et hold. Alle kunne være med – spejdere, ledere, bestyrelse, forældre, familier, venner m.v. Vi hyggede os med bålaktiviteter, spil, fællesspisning, og selvfølgelig med at gå eller løbe runder sammen!


Fra kl. 11 lørdag til kl. 11 søndag, skal holdet altid have mindst én person på ruten med depechen, men der er ingen grænse for, hvor mange holdmedlemmer, der kan gå eller løbe runder ad gangen. Det kan være lidt svært at finde folk til de sene nattetimer, men der er altid et par seje voksne og store spejdere som tager tjansen. Hvert år designer juniorspejderne vores depeche - et år vandt vi endda en kagemand for det bedste design!


I år, for første gang, brugte vi arrangementet til at tage kilometermærker. Vi holdte styr på spejdernes starttid og antal omgange, så vi kunne sikre, at de kunne tage mærkerne efter de gældende regler.

Det var en kæmpe succes, og der blev uddelt 5-km mærker forlæns og baglæns, 10, 15, og 30 km – næsten 20 mærker i alt!


Udover vores små lejrplads- og bålaktiviteter under arrangementerne, hjælper vi også med at bygge Start- og Slut-portalen hvert år.Det er en fantastisk begivenhed for vores gruppe. Udover at hjælpe til en god sag, giver det os mulighed for at være synlige i vores lokalsamfund (hvilket har givet os mere end et par nye spejdere). Men endnu vigtigere er, at det er en fantastisk måde for os at opbygge et stærkere fællesskab mellem vores bestyrelse, ledere, spejdere og deres familier.Artikel i "De Grå Light 2023" skrevet af Megan Koch, Ringsted Gruppe

Fotos: Megan Koch留言


bottom of page