top of page

Anton hos Stenlillespejderne Laurentius


Jeg har simpelthen haft SÅ travlt i det her år. Her er så mange spejdere der gerne vil have mig med til enhedsmøder, ture og overnatninger, at jeg næsten ikke kan følge med eller huske hvad jeg har lavet.


Mikroerne bliver hele tiden flere og glemte, så jeg har svært ved at holde styr på navnene, men vi snitter, tager på pølseløb og laver brød på bål med alt godt fra det grønne i naturen.


Minierne vokser også, men har heldigvis tid til, at tage mig med på tur, så jeg er aldrig sur.


Juniorerne er en nystartet gren, så vi har ikke nået så meget endnu, men det ser spændende ud når de hugger med økse og øver bål, så jeg bliver nødt til at snige mig ind på dem.


Troppen stikker mig et kram i ny og næ, men da de tog på Nathejk sad jeg over. Det var langt over min sengetid, så jeg fulgte med på snap’en i stedet.
Seniorerne har jeg smugkigget på til deres klanmøder... Men det der roulademærke, det var altså mere end mit bamsefyld kunne klare.


Vi har været på sct. Georgs gruppe weekend, Avatarlejr på Næsbycentret med mini og mikro, taget 5 km mærke, været på Divisionsweekend og taget hele vejen til Hogwarts, hygget til familiespejd og bygget kæmpe insekthotel på grunden med minierne.

Så har jeg lænet mig tilbage og kigget på forældrene male og vedligeholde spejderhytten og grunden.Om lidt skal jeg med på byløb i de i Sorø sammen med alle de mange spejdere i hele Sorø kommune og derefter skal jeg med på Jota/Joti. Det bliver sjovt... for der skal vi lære at lodde printplader, bygge antenner, chatte med spejdere i hele verden OG snakke i radioer.

Der er simpelthen sket SÅ meget at jeg nærmest ikke har haft tid til det hele... Jeg tror godt jeg kunne napse et år mere her.


Men de slipper mig heller ikke foreløbigt, for jeg skylder vist stadig flødeboller fra starten af året.


De kærligste hilsner og venstre hånd

Anton


Artikel fra "De Grå Light 2023"

skrevet af Christel Elkjær,

Stenlillespejderne Laurentius

Fotos: Christel Elkjær

Comments


bottom of page