top of page

Nat i Naturen 2023

Hos Korsør Sø Søspejderne

Nat i Naturen med Korsør Sø Søspejderne har været helt vildt sjovt og hyggeligt. Der blev overnattet ude i kolonihave i telt.


Vi lavede svensk pølseret over bål, og var også på et lille løb i mørket efter mad. Her blev der kastet med kasteliner og væltet dåser.


Samt der var en post hvor alle spejderne stod på et liggeunderlag som så skulle vendes - med alle spejdere på det,

uden at røre jorden. Teamwork for fuld skrue.


Vi forsøgte at kigge efter flagermus bagefter løbet, men de var der desværre ikke mere. De var der ellers da vi startede løbet - æv æv. Men så passede det med at vi kunne nyde synet af en kæmpe flot måne og en masse stjerner. Vi havde fundet en app på telefonen hvor man kunne se hvilke stjernetegn det var på himlen, samt se hvor planeterne og rumstationen “ISS” var.Herefter var tiden kommet til lejrbål. Hver spejder stod for et indslag med underholdning. Der var både dyrelyde som skulle gættes og en sjov sang der blev sunget. Imens ristede vi skumfiduser over bål, hvilket spejderne fik et spejdermærke for - ud over “Sov Ude 2023” spejdermærket.

I stedet for de “normale” snobrød afprøvede vi også noget nyt: kanelsnegl-

snobrød over bål. Totalt hit som skal gentages i fremtiden.Tiden kom til hvor det var sovetid, og natten forløb meget roligt. Dog lidt kold for nogen af spejderne, så sørg altid for at have en god sovepose med dig.


Morgenmad var havregrød over bål og ristet toastbrød med pålægschokolade og jordbærsyltetøj. Formiddag gik med opvask og lille løb med to poster, hvor begge patruljer vandt kage og skumfiduser.


Til slut vil jeg gerne sige tak for en helt fantastisk hyggelig tur. Spejderne var rigtig gode sammen og der blev grinet og fjollet.


Artikel udgivet i "De Grå Light 2023",

skrevet af Christina Lykkegård Hansen

Gruppeleder i Korsør Sø Søspejderne

Fotos: Christina Lykkegård Hansen og Charlotte Warming

Commentaires


bottom of page