top of page

Velkommen til Kristian

Opdateret: 22. maj 2018

Der blev afholdt Divisionsrådsmøde d. 11. april, og divisionsledelsen blev hermed udvidet med to medlemmer mere. Den ene var Kristian som indtræder som

DAK - Divisions Aktivitets Koordinator.Portræt af en leder


Navn: Kristian Korsholm Poulsen

Født: 21. august 1995

Antal år som spejder: 17 år.

Familie: to store søskende, et kærligt par forældre og så nyder jeg singlelivet lige nu!

Dagligt arbejde: Super sælger i outdoorafdelingen hos Slagelse Camping Og Outdoorcenter, så jeg arbejder med grej, grej og mere grej hver evig eneste dag!? Det for sindssygt!!Nuværende spejdergrupper: Stenlillespejderne og Bjarke Gruppe i Roskilde


Daglig spejder funktion: Til dagligt er jeg Tropsleder hos Stenlillespejderne og så er jeg vejleder i plan teamet Colleruphus, hvor jeg tilbringer min efterårsferie med tropspejdere fra hele landet!

Spejder kurser: Plan 2, Spark Start, Spark 1 og Ledelses i Praksis.


Bedste spejder oplevelse?

Hmm den er svær synes jeg… Spejderlivet er jo EN stor oplevelse, så i stedet for en oplevelse så vil jeg udvælge 3 som jeg husker bedst, og som jeg vil mindes resten af mit spejderliv.

  1. Min første rigtige lejrkæreste på kurset Spark 1… vi havde flirtet det meste af ugen, og der var faktisk flere af drengene som havde sagt at de ville prøve at score hende, det endte så med at jeg fik hende, måske havde det noget at gøre med den buket blomster jeg samlede til hende! Vi endte med at være kærester i næste 3 år!

  2. Åbningsfesten til Blå sommer 2004 der var min første store lejr! Her kunne lille mini Kristian for første gang mærke spejder sammenholdet, da vi sad flere tusinde spejdere og svingede vores tørklæder og sang!

  3. Da jeg for sjov tilmeldte mig til et event hvor man skulle ind og servere for kongen og dronningen af Sverige, prinsesse Benedikte og de forskellige af korpsets spejderchefer, og jeg faktisk blev udtaget og endte med at instruere og forklare 54 spejdere hvordan man opførte sig samt servere for de kongelige! Det var startskuddet på mit spejderarbejde i IOGA (internationale oplevelser og globalt ansvar) som har fuldt mig lige siden.

3 ord der definerer en god spejder?

Sammenarbejde, være en god kammerat og være altid åben over for

nye muligheder og andre personer


Hvad vil du gerne bidrage med i divisionsledelsen?

  • Min erfaring fra mit internationale arbejde

  • Mine kontakte rundt omkring i korpset og division, hos seniorerne og ledere

  • Min evne til at skabe nye idéer

  • Og Selvfølgelig mit gode humør og gåpåmod

Er der noget bestemt du glæder dig til at arbejde med i divisionsledelsen?

  • Være med til at skabe nogle federe forhold og aktiviteter for klanspejdere og de ældre spejdere over klanalderen, i divisionen.

  • Få udbredt det internationale spejderarbejde noget mere, og få sendt alle vores spejdere over 12 afsted på tur med et internationalt tvist!

  • Så glæder jeg mig til at arbejde sammen med nogle ildsjæle, der brænder for det de laver!

Hvad du ellers vil fortælle om dig selv som spejder?

Jamen altså, om mig som spejder… Jeg prøver så vidt muligt at få fingrene i alt hvad jeg kan! Det er nogen gange et problem (he he) men 90% af gangene resultere det i at jeg bliver en erfaring rigere og en oplevelse!


Jeg har været lidt rundt omkring i korpset, og haft forskellige positioner! Jeg startede som Junior assistent, opgradere til trops assistent, og der efter grenleder.

jeg har siddet i gruppens bestyrelse, har fungeret som forsanger ved Sankt hans nede på vores spejdergrund, stået for flere tænkedags arrangementer og Sankt Georgs dage! Så har jeg haft en position som klanleder! Jeg har lavet plankursus i snart 5 år. Så har jeg deltaget på flere adventureløb som post mandskab!

Har bådet serveret for konger og dronninger grundet mit spejderarbejde, og ”vigtige” spejdere, fra udlandet, såsom lejrchefen for jamboreen i Japan og prinsessen af Malaysia!


Så alt i alt har jeg snart prøvet en del inde for DDS, så nu tænker jeg at Divisions arbejdet er næste skridt! Noget som jeg glæder mig UTROLIG meget, til at komme i gang med!
Comentários


bottom of page