top of page

Portræt af en leder

Velkommen til Rasmus, Divisions Udvalgskoordinator for Hytter


Navn: Rasmus Kæmpe

Født: 1. Marts 1991

Antal år som spejder: 20 år

Familie (gift/kæreste, dyr, etc.): Jeg har 2 søstre, 2 nevøer og 2 niecer. Jeg bor alene i lejlighed på mine forældres Landejendom.


Dagligt arbejde:

Kloakmester og Entreprenør. Til daglig indgår jeg i et ledelsessamarbejde med min far i vores firma med 6 medarbejdere.


Nuværende og evt. tidligere spejdergruppe(r):

Gørlev Gruppe og Klan Klassik


Daglig spejder funktion: Tropsassistent Gørlev, Formand for Klan Klassik, DUK HytterSpejder kurser: 1 stk Plan Kursus på Assenbæk.


Bedste spejder oplevelse:

Jeg deltog i Verdensjamborette i 2007 (Spejderbevægelsens 100-års jubilæum) i England og Skotland. Det var den vildeste oplevelse i min spejder tid - Den er dog skarpt efterfuldt af mange andre.


3 ord der definerer en god spejder: Tillidsfuld – Engageret – Åbensindet.


Hvad vil du gerne bidrage med i divisionsledelsen:

I divisionsledelsen ønsker jeg at bidrage med et friskt pust grundet min ”unge” alder. Jeg stillede op til Divisionsledelsen med en bestemt post i sigte, Hans DC havde fisket lidt efter om ikke jeg kunne være frisk på at stå for divisionens hytter og grunde – Jeg tog chancen. Jeg håber at kunne bidrage til at vi får nogle bedre og mere benyttede hytter og grunde.


Er der noget bestemt du glæder dig til at arbejde med i divisionsledelsen:

Pleje af divisionens ledere og Hytteudvalget.


Hvad du ellers vil fortælle om dig selv som spejder:

I min tid som senior er der gået en del tid med at lave poster på tropsløb – eks. har jeg været postansvarlig på Zaxsez alle årene. Har været Baransvarlig på SL2017, og derefter været med til at starter Klan Klassik.

Comments


bottom of page