Grenene  >  Senior

Foto: Christopher Hesselberg

Foto: Christopher Hesselberg

Senior

Foto: Christopher Hesselberg

Aldersgruppe: 16-24 år

Seniorarbejdet i divisionen varierer meget efter folks engagement og mulighed for deltagelse i arrangementer.

I starten af 2017 blev der dannet en Senior gruppe med Lasse Ottenfeldt som formand. Gruppen arrangerer begivenheder og møder ved hjælp af Facebookgruppen:

 

"Antvorskov Senior"

 

Dette er også en side, som kan bruges til, at finde den makker man står og mangler til at deltage på et løb med, eller shanghaje en hjælper mere til en post på en af årets spejderløb.


Derudover har der været god opbakning til de fester, som bliver arrangeret gennem året, som regel i forbindelse med en højtid, som påske, sommer og jul. Det har været en god måde at samle flere seniorer omkring noget socialt i nogle mere eller mindre faste spejderrammer.

 

Det er en side, som alle skal være velkommen til at bruge og melde ind på. Indbydelser, referater og andre dokumenter vil blive lagt op i dokumenter for DASEN. Se dokumenter

 

Husk af seniorarbejdet i divisionen er en åben pulje hvor alle er velkommen til at byde ind hvis der er noget de ønsker at lave sammen med resten af divisionens senior. Det kan være alt fra deltagelse på løb, afholdelse af post på løb, åbent klanmøde, weekendtur, ja der er ingen begrænsninger.

  • Facebook Social Icon

Foto: Christopher Hesselberg

Årshjulet

For senior
Divisionsarrangementer er med sort skrift.
Hvis du vil vide mere løbene kan du se mere under "Arrangementer"

Februar: Alligator-løbet (15-23 år)

April: Sværdkamp (16-23 år)

Maj: Bispestaven (13-17 år & +18 år)

Maj: Oak City Rally (+8 år)

September: Solaris (+15 år)

September: Nathejk (12-16 år & senior)