top of page

Portræt af en leder

Velkommen til Katrine, Divisionsaktivitetskoordinator!


Navn: Katrine Fischer-Nielsen

Født: 10. December 1995

Antal år som spejder: 20 år (siden 2002)


Familie (gift/kæreste, dyr etc.):

Jeg er bare mig :) Jeg har en robotstøvsuger der hedder Hugo.


Dagligt arbejde:

Jeg arbejder som Sygeplejerske på børne- og ungeafdelingen, Slagelse Sygehus – netop vendt tilbage efter 1 år Rigshospitalet.


Nuværende og evt. tidligere spejdergruppe(r):

Jeg er aktiv i Klan Klassik, her sidder jeg også i bestyrelsen. Derudover er jeg med i Karl af Riise. Her har jeg været mikroleder og tropleder, nu er jeg mest “bare” med i bestyrelsen, og hjælper til på ture/lejre.


Spejder kurser:

En række Spark og Plus kurser. En masse fede kurser med gode oplevelser og spændende indhold. Og ellers nogle kurser i klanledelse og konflikthåndtering.


Bedste spejderoplevelse:

Stavanger 2013, en fantastisk uge på en norsk Sommerlejr. Her var jeg afsted med den sammentømret RAN Klan, en uge med fed natur, gode oplevelser og fantastiske venskaber. Det var fantastisk at se hvordan man er spejder i andre lande.

Ellers har jeg været afsted på en masse fede sommerlejre, især dem med vores tropspejdere kan jeg huske. En uge på thurøbund med gode oplevelser husker jeg tit tilbage på, med et smil på læben.


3 ord der definerer en god spejder: Hjælpsom – Loyal - teamplayer


Hvad vil du gerne bidrage med i divisionsledelsen:

Mange års erfaring både som spejder, leder og bestyrelsesmedlem.


Er der noget bestemt du glæder dig til at arbejde med i divisionsledelsen:

Jeg glæder mig til at kunne bruge min spejderoplevelser og færdigheder, på en ny og spændende måde. Jeg vil gerne bruge min erfaring, til at hjælpe de yngste spejder til at få et fedt spejderliv.

Comments


bottom of page