top of page

Portræt af en leder

Ve´lkommen til Pernille, Divisions udvalgskoordinator


Navn: Pernille Ida Jeppesen

Født: 28. oktober 1993

Antal år som spejder: 20 år


Familie (gift/kæreste, dyr etc.): Alene med mig selv.

Dagligt arbejde: Ambulanceredder i Næstved.


Nuværende og evt. tidligere spejdergruppe(r):

Opvokset hos Ruds Vedby Spejderne, klantid fundet sted i Gørlev Gruppe og Klan Klassik.

Spejderkurser:

Plan 1, Plan 2, Spark 1 og så har jeg selv arrangeret PLUS Peiko i 5 år, som instruktør.
Bedste spejderoplevelse:

Der findes utallige, men én af dem har været at finde nogle af mine allernærmeste venner i spejderlivet.

3 ord der definerer en god spejder: Ansvarsfuld, nysgerrig og åbensindet.

Hvad vil du gerne bidrage med i divisionsledelsen:

Jeg vil gerne bidrage med initiativ og kreativ tankegang. Jeg ønsker at være med til at skabe et miljø, hvor børn træner børn og ledere træner ledere – jeg tror at sparring og dét at lære af hinanden har mindst ligeså stor værdig som at finde på nyt.

Er der noget bestemt du glæder dig til at arbejde med i divisionsledelsen:

Jeg glæder mig til at arbejde med sparring på tværs af grupper og på tværs af grene. Jeg håber at vi kan lave en kæmpe kompetencebank, hvor vi kan få mere ud af hinanden i spejderlivet.

Hvad du ellers vil fortælle om dig selv som spejder:

Jeg er nysgerrig og elsker at prøve nye ting af – suge til mig af læren og viden. Jeg er stor fan af at leve et spejderliv som da Hans (DC) var barn, og nyder virkelig at få lov at bruge en masse fede færdigheder og udfordre sig selv.

Comments


bottom of page