top of page

Portræt af en leder

Velkommen til Kasper, Divisions Aktiviteskoordinator


Navn: Kasper Fischer-Nielsen

Født: 31. juli 1992

Antal år som spejder: 20 år

Familie (gift/kæreste, dyr, etc.): Bor alene i lejlighed i Sorø.


Dagligt arbejde:

Driftsmester hos SK Forsyning a/s. Maskinmester i

fjernvarmeafdelingen, hvor vi drifter kraftvarmeværker og forsyningsnettet i Slagelse og

Korsør by.
Nuværende og evt. tidligere spejdergruppe(r): Karl af Riise og Klan Klassik


Daglig spejder funktion:

Tropleder, Bestyrelsesmedlem og Gruppeassistent i Karl af Riise. Gruppeleder i Klan Klassik. Og så lige kursusinstruktør hos Plus Peiko.


Spejder kurser:

Uha der er lidt af hvert. Klatrevægsinstruktør. Fjeldsamarit. Uddannelsesmarkeder. RAN kursus. Desværre ingen Plan eller Plus kurser. Og så alt det jeg ikke kan huske.


Bedste spejder oplevelse:

Klansommerlejr på Stavanger i 2013. En stor lejr hvor det tydeligt kunne mærkes at nordmændene har lidt andre spejder traditioner. Ellers er der alle de fede sommerlejre. Både som klanspejder (Interspejd, SL2017 osv.) men helt sikkert også dem, hvor jeg har været afsted med verdens sejeste tropsspejdere.


3 ord der definerer en god spejder: Hjælpsom - Gåpåmod - Engageret


Hvad vil du gerne bidrage med i divisionsledelsen:

Jeg ønsker at bidrage med et fedt gåpåmod og et drive der er svært at stoppe. Selvom vi er de ”unge”, er det os der skal forme divisionen og her er jeg ikke bange for at gå forrest. Vi skal have gang i vores division, både med vores grunde, vores arbejde på tværs af grupper og meget mere. Og ellers medbringer jeg bare mit gode humør og mit spejdernetværk.


Er der noget bestemt du glæder dig til at arbejde med i divisionsledelsen:

Jeg glæder mig til at arbejde sammen med nogle gode kollegaer om at skabe en endnu bedre og stærkere division. Jeg er startet med at kaste mig ud i seniorarbejdet og så må vi se hvad det bringer.


Hvad du ellers vil fortælle om dig selv som spejder:

Igennem min spejdertid har jeg prøvet en masse forskelligt. Jeg har lavet fede løbsposter på bla. Zaxsez sammen med seniorspejdere fra divisionen, været med til at lave Plus kursus i flere år, haft en masse forskellige funktioner på gruppeniveau. Mit seneste store projekt er Klan Klassik som jeg har startet sammen med nogle gode spejdervenner. Sidst men ikke mindst, ser du mig aldrig på spejderlejr uden min alt for store førstehjælpstaske, som kan behandle det meste :)

ความคิดเห็น


bottom of page