top of page

Portræt af en divisionschef


Jeg hedder Hans og blev for ganske nyligt valgt som Divisions Chef for vores dejlige division! Nogle kender mig allerede, men for dem der ikke gør, kommer der her et kort Spejder CV.


Spejder CV

I 80'erne trådte jeg mine små spejder-ben i den rene drenge gruppe, 1.-2. Valdemar Sejr, i Ringsted. Da gruppen kom med i Antvorskov Division, fik jeg øje på alle de muligheder der var i det store spejder-fællesskab og har ikke set tilbage siden. Som Senior engagerede jeg mig først i divisionsarbejde ved at stille op som DASEN, en post som jeg var enormt glad for - Så glad at jeg holdt den i 8 år. Tiden blev bl.a. brugt på at arrangere Senior Sommerlejr, utallige løb og andre arrangementer, men også på at starte initiativer der skulle hjælpe grupper der havde brug for lidt fornyet energi og en håndsrækning.


På korpsplan

Jeg var medarrangør og kursusleder på nogle Plan kurser, var med til at starte "De Svingende Blå" (DDS' nu hedengangne kor) og var også kortvarigt i DDS' IT-Gruppe (dengang internettet stadig var i Sort/Hvid).

 I 2000 blev jeg af korpset spurgt om jeg ville samle en delegation af DDS ledere der skulle deltage i et arrangement i WAGGGS (World Association of Girl Guides and Girl Scouts) på deres spejdercenter i London. Dette blev begyndelsen af mit ægteskab, da jeg mødte min canadiske hustru der.


Canadisk spejderarbejde

De sidste år har jeg boet i Vancouver i Canada, hvor jeg har været juniorleder og dette har igen tændt gnisten for spejderarbejdet. Derfor takkede jeg ivrigt ja, da jeg blev opfordret til at stille op som DC.

Privat I civilen er jeg gift med Megan og har to drenge der også er bidt af en gal spejder. I mit professionelle liv arbejder jeg med IT og har senest arbejdet som IT leder i et mine-selskab i Vancouver.

Fremtiden som DC Mit ønske med divisionsarbejdet er at understøtte og stimulere det enormt store arbejde lederne gør i de enkelte grupper, arbejde der skaber fundamentet og kernen i det gode spejderliv, men også at udbrede fællesskabsfølelsen der kommer af at være en del af noget større. Jeg glæder mig enormt meget til at komme igang og møde jer alle, enten til arrangementer eller rundt omkring i grupperne. Det første møde er planlangt og jeg er sikker på at der allerede er en massende spændende opgaver at tage sig til!

Hvis du/I ligger inde med spørgsmål til mig, så fyr endelig løs!

Endnu engang tak for valget og med stor spejder hilsen, Hans, DC

PS: Beklager farven på uniformen på billedet, men det var det eneste jeg havde. Kryber meget snart i noget blåt!

Comments


bottom of page