top of page

Endnu et vellykket Nytårstaffel

Lørdag d. 5. januar blev der afholdt Nytårstaffel på Forlev Friskole ved Vemmelev. En af årets begivenheder som altid trække mange deltager til.Eftermiddagen startede med fællesledermøde kl.16, hvor over 120 friske ledere, seniorer, bestyrelsesmedlemmer og påhæng troppede glade op.

Gruppen som havde den største fremgang i medlemmer var.... tada.... Solskinsgruppen atter igen! Flot! Stort tillykke med det!Efter fællesledermødet delte deltagerne sig ud i grupper for at deltage i grenledermøderne - der var kaffe, the og frugt som forfriskninger.Årets tema var "Eventyr"

Efter møderne begyndte forberedelserne til selve Nytårstaflet.

Her blev der pyntet flotte borde, og mange havde klædt sig ud. Der var en god stemning. Aftenen startede med at kåre Årets vindergruppe som havde det flotteste bord. Vindergruppen blev Solskinsgruppen fra Skælskør som havde klædt sig ud som dværge til eventyret "Snehvide og de syv dværge". Bordet var kreativ pyntet op

med flotte dekorationer af røde æbler,

mos, blade og lanterner.Forretten bestod af en ala "Bloody Mary" som var en spicey kold tomatsuppe med bladselleri.


Middagen var lækker buffet bestående af mange gode ting såsom oksekød, mørbrad i flødesovs, pastasalat med pesto, diverse salater, ovnstegte kartofler, frikadeller, minipølsehorn m.m.


Desserten var frugtkompot med knuste makroner og flødeskum.


Alt i alt et lækkert arrangement, og der var rigeligt med mad.
"Godthåb Revyen"

Aftenens underholdning var i år "Godthåb Revyen" som underholdte efter hovedretten.

Som altid en vældig succes, og helt sikker en ekstra oplevelse for dem som ikke havde oplevet dem før.


Godthåb Revyen er en spejderrevy, der opstod i den nu nedlagte division under Det Danske Spejderkorps, Godthåb Division. Det er skuespil og underholdning på nærmest professionelt plan - nok det tætteste, vi på dansk kommer til et gang show.


Aftenen sluttede af med oprydning, samt afslutning i rundkreds til sangen "Spejderbror". Alt i alt en hyggelig aften i gode (spejder)venners lag.

Comments


bottom of page